Accoya Color Grey®

MAPEX is uw exclusieve Accoya Color Grey® importeur in België en Luxemburg

Accoya Color Grey®, het revolutionaire door en door gekleurde houtproduct.

Over Accoya Color Grey®

Accoya Color Grey® combineert de schoonheid van echt grijs gekleurd hout met duurzaamheid die jaren meegaat. Accoya Color Grey® is gemaakt van Accoya hout dat in de massa, tot in de kern, door en door grijs gekleurd is. Het resultaat is natuurlijk hout in een bijzonder duurzame kleur die vrijwel onderhoudsvrij is. Accoya Color Grey® kan ongecoat worden geïnstalleerd. De grijze kleur is blijvend mooi, omdat er wordt geanticipeerd op de natuurlijke vergrijzing van het hout. De grijze kleur vergaat niet en loogt ook niet uit. Dankzij Accoya Color Grey® overwinnen we de onvoorspelbaarheid van de natuur, waardoor we meteen een mooi vergrijsd oppervlak kunnen creëren. Accoya Color Grey® is bijna onderhoudsvrij en krassen en slijtage zijn dankzij het kleurproces geen probleem.

Voor het kleurproces wordt een organisch, niet-toxisch kleurpigment gebruikt. Accoya Color Grey® is 100% recyclebaar en heeft gedurende zijn hele levensduur een zeer lage ecologische voetafdruk.

Belangrijkste kenmerken van Accoya® hout

Accoya® hout is grondig getest. Zo verzekeren we optimale prestaties op het gebied van slijtvastheid, dimensiestabiliteit, bestendigheid van de laklaag en verlengde duurzaamheid, zelfs in de grond of in contact met water.

Belangrijkste eigenschappen van Accoya® hout

Zeer stabiel
50 & 25 jaar garantie
Ideaal voor coatings

Eigenschappen en voordelen van Accoya® hout

Aangenaam voor blote voeten
Natuurlijk isolerend
Uitstekend te verwerken
Insecten bestendigheid
Duurzaam
CO2 negatief over cyclus
Weinig onderhoud
Structureel gecertificeerd
Niet giftig

Uniforme verwerking

Elk houten terras of gevel is onderhevig aan het natuurlijke verweringsproces waarbij het hout na verloop van tijd grijs wordt. Accoya Color Grey® anticipeert op dit proces en zorgt vanaf de eerste dag voor een mooie uniforme uitstraling. Er zijn ook geen kleurverschillen tussen schaduwrijke gebieden en gebieden die aan de zon zijn blootgesteld.

Blijvende kleur 

Accoya Color Grey® terrasplanken zijn volledig gekleurd tot in de kern. Krassen of slijtage zijn geen probleem voor Accoya Color Grey®. Aangezien Accoya Color Grey® volledig grijs gekleurd is, zijn krassen nauwelijks zichtbaar en behoeven ze niet verder behandeld te worden.

Inspiratie

Accoya Color Grey®

Afmetingen en Kwaliteiten

Accoya Color Grey® is altijd leverbaar in 1 lengte en 1 vaste breedte per pak. Alle pakken hebben eveneens een duidelijk gedefinieerde kwaliteit en worden geleverd met een FSC®-certificaat.

Standaard lengtes

2.4m, 3.0m, 3.6m, 4.2m, 4.8m.
A1: Vrijwel foutloos aan 4 zijden
Dikte Breedte Kwaliteit
90100125150200
25
A1
32
A1
38
A1
50
A1
63
A1
75
A1
80
A1
100
A1
* Vanaf een dikte van 50mm (en dikker) zijn de lengtes standaard 3600mm en langer.

Verdelers